Küçük Sanayi Esnafından Savaş’a Tam Destek

0
74

lütfü savaş57Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, seçim turlarını Antakya’da sürdürdü.

Halep ve Meydan Çarşıları’nı gezerek esnaf hemşerileri ile tek tek tokalaşan ve hayırlı kazançlar dileyen Başkan Savaş’a ilgi oldukça büyüktü. Esnaf tarafından kahvaltı sofrasına davet edilen Başkan Savaş, hemşerilerinin ricasını kırmayarak kahvaltı sofrasına otururken, Antakya’daki tüm farklılıkları aynı sofrada buluşturduklarını ifade etti.

Çarşı ziyaretleri sonrası Yeni Sanayi Sitesi’ne geçen Başkan Savaş, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Toplantı Salonu’nda kendisini dinlemek üzere salonu dolduran hemşerilerine, geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Antakya’da ortaya koyduğu hizmetleri kısaca anlattı.

Başkan Savaş’ın konuşması zaman zaman alkışlar ile kesilirken, geçtiğimiz günlerde açıklanan büyük Hatay için mega projelerin hayata geçirilmesi adına tüm Hataylıların elini vicdanına koyarak, Hatay’ı layık olduğu birleştirici ve vizyon sahibi bir isme teslim etmesini istedi.

Hatay’ın aydınlık geleceği ve belediyecilik hizmetlerinin temini açısından Lütfü Savaş’ın rakip adaylara oranla oldukça önde olduğunu ifade eden esnaf vatandaşlar, Savaş’ın birleştirici ve ayırım gözetmeyen yanıyla Hatay’a en çok yakışacak başkan olduğunu ifade ettiler.

Esnaf ziyaretlerini tamamlayan Başkan Savaş, Antakya Emek Düğün Salonu’nda düzenlenen mahalle toplantısına CHP Genel başkan Yardımcısı Nihat Matkap ve CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hasan Ramiz Parlar ile birlikte katıldı. Düğün salonunu dolduran hemşerilerin omuzlarda karşıladığı Başkan Savaş, proje üretmekten aciz kimselerin kendisi ve partisi aleyhindeki söylemlerine, Lütfü Savaş’ı tanıyan herkesin kulak asmadığını söyledi.

lütfü savaş58

Başkan Savaş, yoğun gündemini CNN Türk ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular Programı’nda Antakyalı gazeteci Enver Aysever’in, CHP’ye geçişi ve Hatay Büyükşehir adaylığıyla ilgili sorularını yanıtlayarak tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here