Belediye Meclisi, Bugün Son Kez Toplanacak

0
94

belediye meclisi (13)İskenderun Belediyesi mevcut meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere bugün saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda son kez toplanacak. Belediye Meclisi gündeminde bulunan şu konuları görüşecek;

1-10.02.2014 Tarih ve 2014/5896 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Maktu Vergi ve Harç Tarifeleri ile ilgili gruplandırmaların Meclisce görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

2-Şevre Mıntıkası 1487 Ada 1 Nolu parselin Anaokulu yeri olarak Maliye Hazinesi adına bedelsiz tapu devrinin yapılması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

3-Frenkçiftliği Mıntıkası 2523 ada 2, 3, 5 ve 7 nolu parsellerde yer alan Resmi Kurum Alanlarının emniyeti ve güvenliğini sağlamak amacıyla, Üniversite Alanı ile Resmi Kurum Alanları arasından 10 metrelik trafik yolu açılmasıyla ilgili 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki imar komisyonu raporu.

4-Frenk çiftliği Mıntıkası 2523 ada 2, 3, 5 ve 7 nolu parsellerde yer alan Resmi Kurum Alanlarının emniyeti ve güvenliğini sağlamak amacıyla, Üniversite Alanı ile Resmi Kurum Alanları arasından 10 metrelik trafik yolu açılmasıyla ilgili 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki imar komisyonu raporu.

5-Mülkiyeti Belediyemize ait olan sahildeki 4 Nolu kafeteryanın 10 yıllığına ihaleye çıkartılması ile ilgili yazılı önerge hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

6-Mülkiyeti Belediyemize ait olan sahildeki 2 Nolu kafeteryanın 10 yıllığına ihaleye çıkartılması ile ilgili yazılı önerge hakkındaki plan ve bütçe komisyonu raporu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here