Asi Haber Gazetesi Bir Yaşında

0
532

asi haber gazetesi1Asi Haber Gazetesi 1. Yıldönümü kutlamasını geçtiğimiz hafta sonu Grand Plaza Restoranda konukları ve okurları ile gerçekleştirdi.

Asi Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Sabriye Sönmez ve ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen geceye CHP Hatay Milletvekili Mevlut Dudu, Yeni Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti yöneticileri, iş adamları ve adaylar katılım gösterdi.

asi haber gazetesi2

Gecede Asi Haber Gazetesi Sahibi Sabriye Sönmez, basın camiasındaki inanılmaz sayıya rağmen, amaçlarının gazete sayısını artırmak değil tam tersine bu yoğunlukta fark yaratmak amacı taşıdıkları için Asi Haberin var olduğuna dikkat çekti. Ardından söz alan Yeni Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu dile getirdi.

asi haber gazetesi3

Sanatçı Şair ve bestekâr Fuat İnan’ın şiir ve şarkı dinletisinin ardından, ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ın sahnesi ile devam eden Asi Haber Gazetesi 1.Yıldönümü kutlaması, gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşku içinde devam etti.

Bizler de İskenderun Gazetesi olarak, Asi Haber Gazetesinin 1. Yıldönümünü tebrik ediyor, imtiyaz sahibi Sabriye Sönmez önderliğindeki tüm gazete ekibine nice yıllar temenni ediyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here