Küçük Bedenlerden Büyük Mesajlar!

0
129

naciye düzen anaokulu12Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği…

İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Ana Okulu’nun yılsonu etkinliği yine muhteşem oldu.  Çanakkale ruhu ile vatan millet vurgusunun yapıldığı etkinlikte Okul Müdürü Hüseyin Gündüz’ün konuşması ve miniklerin gösterileri önemli mesajlar verdi.

İki yıl önce hayırsever Naciye teyze tarafından yaptırılan ve iki yılını başarılarla geçiren Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu öğrencilerinin bir yıllık emeklerinin sahnelendiği etkinlik Belediye Kültür Merkezinde yapıldı. İki gün peş peşe yapılan yılsonu gösterilerine ilgi büyüktü. Davetlilerin güllerle karşılandığı etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Şube Müdürü Yaşar Düzen. hayırsever Naciye ve Suna Tekin ile birlikte anne babalar katıldılar. Gösteriler okulun kurulduğu günden bu yana olan sürecin anlatıldığı tanıtım filmi ile başladı. Pers Ajans tarafından yapılan film davetliler tarafından büyük beğeni toplarken Okul Müdürü Hüseyin Gündüz konuşmasında milli birlik ve bütünlük mesajları verdi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir hikayesini salondakilere aktaran Müdür Gündüz, Türk milletinin büyüklüğünden hiç kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini söyledi. Geleceğin nesillerini yetiştirirken milli birlik ve vatan sevgisine ağırlık verdiklerini belirten Hüseyin Gündüz okul öncesi eğitimde ilklere öncülük ettiklerini ve bunun devamını getireceklerini söyledi.

naciye düzen anaokulu13

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ise konuşmasında İskenderun’a bir anaokulu ve ardından ilkokul kazandıran hayırsever Naciye Tekin ve kızı Suna Tekin ve oğlu Oktay Tekin’e teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından okula desteklerini esirgemeyen kişi ve kurumlara çiçek takdim edildi.

İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulunun yılsonu etkinliğinde Çanakkale ruhu ile vatan millet vurgusu yapıldı. Çanakkale savaşındaki Seyit on başı destanının canlandırıldığı oratoryo ayakta alkışlanırken diğer gösterilerde büyük beğeni topladı. Miniklerin öğretmenleri ve yardımcı öğretmenler eşliğinde hazırladıkları gösterilerin sonunda okul müdürü öğretmenlere ve yardımcı personele teşekkür ederken öğretmenlere eşleri tarafından çiçek takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here