Korkmayın, Zımba Gibi Olun!

0
93

körfez iskenderunspor10Hatay Valisi Lekesiz’den,  Körfez İskenderunspor’a Moral Ziyareti

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Körfez İskenderunspor futbolcularını, tesislerde ziyaret ederek, bu sezon kalan son üç maç için moral verdi ve futbolcular ile teknik heyete  başarı diledi.  Ziyaret sırasında Vali Lekesiz; “Dersinize iyi çalışırsanız kazanan siz olursunuz. İşinizi iyi yaparsanız şansta sizden yana olur. Yenilenen, yenilmez!” dedi.

Vali Lekesiz ’in moral ziyaretine, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Mali Sekreter Bayram Altun, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı  Binbaşı Kamil Türkdönmez, Körfez İskenderunspor Başkanı Kazım Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Beş Temmuz Stat Müdürü Reşat Çağlar ve kulüp amigoları da iştirak etti.

Başkan Aydın; “Belediye Başkanımızdan Büyük Destek Görüyoruz”

Sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında konuşan Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Sıkıntılı bir dönemdeyiz. Küme düşmemek adına yoğun çabamız var. Son kalan üç maçımızı da kazanmak ve kümede kalmak istiyoruz. Sanırım genç kardeşlerimiz stresi kaldıramadılar, bu yüzden böylesi bir sıkıntıya girdik. Takımımızı şehir takımı yapmak adına bir çalışma başlattık. İskenderun Belediye Başkanı Sayın Seyfi Dingil bize destek verdi. Tüzük ve isim değişikliği yaptık. Yeni ismimiz ve yeni forma renklerimizle önümüzdeki sezon mücadele vereceğiz. Pazar günü Ankaragücü ile maçımız var. Siz Sayın Valimiz, İskenderun ve Hatay halkını maçımıza davet ediyoruz. Son üç maçın ikisini galibiyetle bitirirsek kümede kalıyoruz. Kulübümüze destek olan herkese bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu. Başkan Aydın sözlerinin devamında ise İskenderun’da futbol adına müthiş bir potansiyel olduğunu, verilecek desteklerle Bank Asya 1. Ligi için bir takım oluşturmayı düşündüklerini de kaydetti.

Bulgurlu “Futbolcularıma Güveniyorum”

Daha sonra söz alan Teknik Direktör Haluk Bulgurlu da genç bir ekip olduklarına dikkat çekerek; “Basit hatalar yüzünden ligde bir hayli puan kaybettik. Kalan üç maçımızı alıp kümde kalmayı hedefliyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Takımın geleceğiyle ilgili planları kulüp yönetimi yapar. Yönetimin gelecekle ilgili iyi planlar yapmalarını temenni ediyorum. Moral ziyaretinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

körfez iskenderunspor11

Lekesiz; “İnanırsanız Kazanırsınız!

Başarı yolunun terlemekten geçtiğini vurgu yapan Vali Lekesiz ise; “Alman bir teknik direktöre ‘Siz çok mu şanslısınız?’ diye sormuşlar. Teknik Direktör ‘Biz şansı falan bilmeyiz. Biz işimizi iyi yaparız. Dersinize iyi çalışırsanız kazanan siz olursunuz. İşinizi iyi yaparsanız şansta sizden yana olur. Yenilenen, yenilmez…’ şeklinde cevap vermiş. Sıkı çalışmayıp işimizi iyi yapmazsak ekşi elma, tatlı limon tartışması yapar dururuz.

Bir kul duası vardır bir de hal duası vardır. Kul duası sözlü duadır. Hal duası ise alın teridir, fiili duadır. Dolayısıyla çok çalışıp, kalan son üç maçınızı en az hatayla galibiyetle bitirin. Korkmayın, zımba gibi olun. Kadir’i sevdim, hepiniz Kadir gibi olun. İnanırsanız kazanırsınız. Bizler size güveniyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

Kaleci Kadir, Moral Kaynağı Oldu

Moral ziyareti sırasında Vali Lekesiz’in dinlediği  Körfez İskenderunspor kalecisi  Kadir Tütüncü toplantının ve takımın moral kaynağı oldu. Sempatik tavırlarıyla Lekesiz’in beğenisini kazanan Kaleci Kadir; “Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Allah’ın izniyle kalan maçlarımızı çıkar alırız” dedi. Futbolculardan Hamza Gür ile Takım Kaptanı Salih Kardeşgiden de galibiyet ve kümede kalma sözü verdiler.

Sohbet toplantısı sonunda Hatay Valisi Celalettin Lekesiz tüm futbolculardan gür bir sesle galibiyet ve kümde kalma sözü aldı. Ardından İskenderunspor tesislerinde topluca bir moral yemeği yendi. Yemek sonrası Vali Lekesiz yönetici ve futbolcularca uğurlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here