Kızılay Ekibi İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

0
20

İskenderun’da yaşayan ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, 6 Şubat depremlerinin ardından daha yoğun mesai harcayarak gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yandan hijyen kiti dağıtımlarını sürdüren Kızılay ekibi, diğer yandan kışlık kıyafet dağıtımına da devam ediyor. Kentte kış mevsiminin kendini iyice hissettirmeye başladığı son günlerde kışlık kıyafet, battaniye, ısıtıcı dağıtımına başlayan Kızılay ekibi, ihtiyaç doğrultusunda kentin dört bir yanına yetişmeye çalışıyor.

Aralık ayı başından bugüne kadar 14 bin 90 kişiye ulaştıklarını kaydeden Türk Kızılayı İskenderun Şube Müdürü Seden İlhan; “Kış mevsiminin gelmesiyle beraber hızlı bir tempoyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyoruz. Okullarımızdaki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza kıyafet yardımında bulunuyoruz. Hijyen kolilerimizi konteynır ketlerimizdeki ihtiyaç sahibi depremzedelerimize dağıtıyoruz. Muhtarlarımızla iş birliğine girerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere battaniye ve ısıtıcılar verdik” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here