Kimyon; “Bu Kez Muhalefete Değil, Yönetime Talibim”

0
153

ercüment kimyon2Halkların Demokratik Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Ercüment Kimyon, İskenderun basını ile Teras Cafe’de verdiği sabah kahvaltısında bir araya geldi. Belediye başkanı olması halinde gerçekleştirmeyi hedeflediği bazı projelerinden söz eden Kimyon, İskenderun’un yerelde uzun süredir yanlış kişiler tarafından yöneltildiğini belirtti.

HDP İl Başkanı Ali Lale, BDP Parti Meclis Üyesi Zeki Koç, BDP il ve ilçe Başkanları Mahmut Aydıncı, BDP Merkez İlçe Başkanı Maşallah Bat, Emep İlçe Başkanı Mevlüt Bulgur, Yeşiller ve Sol Parti yöneticilerinin katılımı ile bir basın toplantısı düzenleyen HDP Belediye Başkan Adayı Kimyon, bazı projeleri hakkında bilgiler verdi. Bugüne kadar birçok platformda yerele yönelik önemli mesajlar verdiğini anımsatan HDP Belediye Başkan Adayı Kimyon; “Karşımızdaki adaylar artısıyla eksisiyle kamuoyu tarafından bilinen kimliklerdir. Bende geçmişten bu yana kentin çıkarları için sorumluluğumu yerine getiren birisi olarak, bugün belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Belediye başkanlık hakkını da elde ettiğimi düşünüyorum. Kente karşı sorumluluğumuz vardı onu yerine getirmek için bu kez, yanlışlar karşısında muhalefet yaparak değil, elimi direk atarak düzeltmek, kente sahip çıkarak yönetmeye talibim. Kentin sorunlarına kamusal sorumlulukla bakan siyaset adamı olarak karşınızdayız. Halkın oyları, fikir ve düşünceleri net olan aday üzerinde olmalıdır” dedi.

Termik santraller gibi çevreye, doğaya ve insana zarar verecek yatırımları kabul etmediğini ve etmeyeceklerinin de altını çizen Kimyon, belediye başkanlığı döneminde yeşil alanları çoğaltacağını, su bağlantı ücretlerini soygun olarak gördüğünü o ücretin tahsilinden tamamen vazgeçeceğini, partisinin görüşleri doğrultusunda hizmetler yapacağını belirtti. Yapılan revizyon imar planını iptal edeceklerinin de altını çizen Kimyon, İskenderun’a bağlanan yeni beldeler ile birlikte revizyon imar planında sil baştan yaparak, yeni revizyon imar planı yapacağının da altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here