“İktidarın Gücünü İskenderun’a Getireceğiz”

0
66

seyfi dingil5Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İGC’yi Ziyaret Etti…

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve ilçe yönetimi ile birlikte, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, İskenderun’a hak ettiği hizmeti getirmek için hep birlikte çalışacaklarını belirtti.

Yerel seçimlerde İskenderun Belediye Başkan Adayı olan Seyfi Dingil, seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Dünde İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Dingil; “Bu görev için partimizden 9 değerli arkadaşımız talip oldu. İçlerinde benden daha tecrübeli arkadaşlarımız da var ama adaylık bana nasip oldu. Buna rağmen o arkadaşlarımızda bizden ayrılmadılar ve hep beraberiz. Bu birliktelik ile iktidarın gücünü İskenderun’a getireceğiz. Göreve geldiğimizde de İskenderun’a hak ettiği hizmeti vereceğiz” dedi.

seyfi dingil6

Daha sonra söz alan Vekil Karasayar da; “İskenderun’a genel hükümetin getirmesi gereken her şeyi getirdik. Ama yerelde her zaman bir şeyler eksik kaldı ve yerel yönetim vatandaşı sıkıntıya sokmuştur. Genel hükümetin gücünü bu dönem yerel hükümet ile birleştirmek için kenetlenerek, bu talihsiz dönemi kırmak için geliyoruz. Burayı alarak, yerelde de elimiz güçlü olacak. Bu bir hizmet seçimidir, İskenderun’u uçurmak ve hak ettiği yere getirmek için kenetlendik ve İskenderun’da 30 Mart’ta zaferi yaşayacağız” diye konuştu.

Toplantıya katılan aday adayları da Seyfi Dingil etrafında kenetlendiklerinin mesajını verirken, İlçe Başkanı İbrahim Yaran da; “Seçim hattında birlik ve beraberlik içerisindeyiz. 9 adayımızın 9’u da bir arada olacaklar. 30 Mart’a kadar birlik olacak 31 Mart’ta arzu ettiğimizi de alacağız. Bunda taraflarımız sevinecek, rakiplerimiz imrenecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here