Kılıçdaroğlu, Cömert ve Kormaz’ın Evlerini Ziyaret Etti

0
53

kılıçdaroğlu taziye1İskenderun’a gelerek İsdemir işçisini grev çadırında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grev çadırı ziyareti öncesinde, Antakya’ya giderek, Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybeden Abdullah Can Cömert ve Ali İsmail Korkmaz’ın ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ilk olarak Antakya’da düzenlenen eylemlerde hayatını kaybeden Abdullah Cömert’in evine gitti. Baba Edip Ali Cömert ve ağabey Adnan Cömert tarafından kapıda karşılanan Kılıçdaroğlu’na, CHP Hatay milletvekilleri ve çok sayıda partili eşlik etti. Baba Cömert, Genel Başkan Kılıçdaroğlı’nun taziye dileklerini kabul ederken bir müddet sarıldı. Taziye evinin önünde okunan duayı dinleyen Kılıçdaroğlu, daha sonra içeriye girerek anne Hatice Cömert’e taziye dileklerini iletti.

kılıçdaroğlu taziye2

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Eskişehir’deki eylemleri sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın evine geçti. Ekinci beldesindeki taziye evinde vatandaşların sloganlarıyla karşılanan Kılıçdaroğlu, baba Şahap Korkmaz ve ağabey Gürkan Korkmaz’a taziyelerini iletti. EHDAV Genel Başkanı Ali Yeral’ın okuduğu duayı dinleyen Kılıçdaroğlu, daha sonra anne Emel Korkmaz’ın yanına giderek taziye dileklerini iletti. 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here