Kayraspor’un Galibiyet Serisi Devam Ediyor

0
184

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme U-19 Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada İskenderun Kayraspor, Arsuz Karaağaçspor’u 5-2 mağlup etti.

İskenderun temsilcisinin gollerini Emre Nur (2), Yusuf Devecioğlu (2) ile Hasan Özgür Durgun atarken, Arsuz Karaağaçspor’un gollerini de Onur Sucu ile Yunus Emre Yoldaş (k.k) attı. Bir maçı eksik olan İskenderun Kayrasporbu galibiyetin ardından puanını 9’a çıkartırken, Arsuz Karaağaçspor da 9 puanda kaldı.

Bu arada Hatay 1. Amatör Küme U-19 Liginin bir diğer maçında İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Hassa Belediyespor, Arsuz İdman Yurdu’nu 2-1 mağlup etti.

İskenderun Kayraspor: 5 Harbiyespor: 1

Hatay 1. Amatör Küme U-15 Liginde ise Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada İskenderun Kayraspor, her iki yarıda atılan gollerle Harbiyespor’u 5-1 mağlup etti. Kayraspor’un gollerini Alperen Köşker (2), Ahmetcan Elmacı (2) ile Rıdvan Dönmez attı. B Grubunda mücadele eden İskenderun Kayraspor puanını 12’ye çıkartırken, golleri atan futbolcuların tamamının 15 yaşında olması ise dikkatlerden kaçmadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here