Kavlak: “Hak Yolunda Doğru Adımlarla Yürüyoruz”

0
124

türk metal-sen28Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak: “Hak Yolunda Doğru Adımlarla Yürüyoruz”

Geçtiğimiz hafta içinde bölgemize gelerek sendikalarına bağlı çelik işçileriyle istişarelerde bulunan Türk Metal-Sen Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, bunun yanı sıra bir dizi ziyaretlerde gerçekleştirdi.

Kavlak, Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer ve Türk Metal-Sen Çukurova Bölge Temsilcisi Metin Önde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Çakır Varan ile birlikte, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya tebrik ziyaretlerinde bulundu.

Yaptığı ziyaretlerde sendikal faaliyetlerden söz eden Kavlak; “Çalışmalarımız istikrarlı bir süreçte ilerliyor. Tek amacımız emekçi kardeşlerimizin daha insanca bir yaşama kavuşmalarını sağlamaktır. Bu nedenle hak yolunda doğru adımlarla yürüyoruz sonuca doğru yaklaştık kısa bir süre sonra Türk Metal Sendikası bayrağını göndere çekeceğiz” şeklinde konuştu.

türk metal-sen29

Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, sendika yöneticilerine mücadelelerinde başarı dilerken, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara da Türk Metal Sendikasının haklı mücadelesinde yanlarında olduklarını kaydetti.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; “Birlikteliğimiz ve kardeşliğimize sekte vurulmadan yapılan her mücadele onurludur başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuşurken, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da “Sendikal faaliyetler özgür ve demokratik bir yapının işaretleridir. Bu nedenle barış ve hoşgörünün hakim kılındığı bir sonuç temenni ediyorum” dedi.

Son olarak ziyaret edilen Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy da, daima emekçinin yanında olduklarının altını çizdi.

Belediye Başkanlarından destek alan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak ve heyeti ziyaretlerin ardından Osmaniye, Dörtyol ve İskenderun’da İsdemir İşçileri ile bir araya geldi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here