Karasayar; “Regaib Gecesi Mukaddes Günlerin Müjdecisidir”

0
93

kandil mesajı2Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Regaib Kandili münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı. Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı bir Regaib Kandiline daha erişmenin manevi huzuru ve mutluluğunun yaşandığına dikkat çeken Karasayar, mesajında şunları kaydeti;

“Regaib gecesi, mübarek üç aylardan ilki olan Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile taçlanan mukaddes günlerin müjdecisidir. Bu müstesna gece, yapılan duaların Yüce Mevla’ya sunulduğu ve onun rahmetinden af ve mağfiret dilenildiği, umut, huzur ve adeta bir arınma gecesidir. Oluşan manevi atmosfer sayesinde insanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu anlamlı günlerin toplumumuzda mevcut huzuru ve birlikteliği daha da pekiştireceği kanaatindeyim.

Bu faziletli gece vesilesiyle, başta Hatay ve İskenderunlu hemşerilerim olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaib Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve ebedi huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here