İyi Başlayamadık!

0
74

İskenderunspor: 0 Aksaray Belediyespor: 1

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İskenderunspor, ligin ilk haftasında Eyüp Stadında oynanan karşılaşmada 68 Aksaray Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Sezon galibiyet parolası ile başlayan Turuncu-Mavili camiada bu mağlubiyetin ardından üzüntü yaşandı.

Bayram Başkan, Sedat Etik ile Selim Şenöz hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada konuk ekip 68 Aksaray Belediyespor’un golünü 73. dakikada Ali Kuçik attı.

İskenderunsporlu futbolcular, 68 Aksaray Belediyespor’un attığı golün öncesinde ofsayt olduğunu iddia ettiler. Futbolcularımızın golün ofsayt sonrasından geldiği iddiasıyla yaptıkları itirazsa maçın hakemi Bayram Başkan tarafından reddedildi.

Hakan Bolat, Sosyal Medyadan İsyan Etti

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da maç sonunda kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yenilen golün öncesinde ofsayt olduğunu iddia etti.

Bolat açıklamasında; “Kötü Oynadık, Hazır Değiliz, Galibiyeti Hak etmedik. Hepsi Doğru! Ama bu pozisyona nasıl ofsayt kaldırmazsınız, gerçekten şaşırıyorum!!

Değerli hakem camiası, lütfen dikkatli olalım, biz bu takımı yaşatmak için çok büyük bir çaba sarf ediyoruz” ifadelerine yer verdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here