Başkan Savaş: “Gençler Hatay’ın Kaderini Değiştirecek”

0
91

lütfü savaş49Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hasan Ramiz Parlar Hatay Mesleki Eğitim Kursları Merkezi (Hatmek) toplantı salonunda CHP Hatay Gençlik kolları ile bir araya geldi.

Toplantıda gençlerin seçim çalışmalarında aktif rol alması gerektiğine dikkat çeken Savaş, bu dönemde üstlenilecek bu rollerin Hatay’ın geleceğine büyük katkılar sunacağını ifade etti. Gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi için önemli olduğunu belirten Başkan Savaş, 30 Mart seçimlerine kadar çalışarak, 30 Mart akşamı zaferi birlikte kutlayacaklarını söyledi.

Başkan Savaş, Halkın Arasında

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları toplantısının ardından esnaf ziyaretlerine başlayan Başkan Savaş, Haraparası mahallesinde bulunan Doğru Spor Tekstil’i ziyaret etti. Başkan Savaş işletme sahibi Sıddık Doğru, oğulları ve işletme çalışanları ile bir araya geldi. Hoş bir sohbetin ardından işletmedeki herkese projelerinden bahseden Savaş’a işletme sahibi Sıddık Doğru, Lütfü Savaş yazılı bir Türk Milli takımı forması hediye etti.

lütfü savaş50

Başkan Savaş’ın sonraki durağı İzmir caddesi Kardeşler mahallesinde bulunan  Çağatay ailesi oldu.Burada aile fertleri tarafından büyük bir coşku ile karşılanan savaş buradan 500 konutlarda ikamet eden Kuzu ailesine  ziyarette bulundu.  Başkan Savaş aile fertleri ve komşular tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. Her iki ziyaretinde de projelerden bahseden Savaş,  30 Mart için destek istedi.

Savaş HRT Akdeniz Tv’ye Canlı Yayın Konuğu Oldu

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Radyo Televizyonu’nda Ali Yolcu’nun sunduğu Demokrasi Bulvarı programına katıldı.

 Programda Ali Yolcu’ya HRT Akdeniz Tv Genel Yayın Yönetmeni Kemal Çeleng de eşlik etti. Başkan Savaş, programda Ali Yolcu’nun sorularını yanıtladı. “Halkın benden memnun olduğunu gördüğüm için yeniden aday oldum” diyen Başkan Savaş, CHP çatısı altında seçimlere gireceği için de mutlu olduğunu belirtti. Savaş, programda Antakya’da göreve geldikten sonra yaptıklarının yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan’ı seçildiği takdirde yapacağı mega projelerden de bahsetti.  Başkan Savaş; “Projelerimiz arasında Fuar Alanları, Kültür Sarayları, Kentsel Dönüşümler, Çeşitli Kompleksler, Spor Alanları, Teleferik Sistemleri, Marina, Tarım, İstihdam ve Kalkınma Projeleri, Ulaşım, Arıtma, Çevresel Önlemler, Kırsal Kalkınma Projeleri bulunuyor. Antakya mega köy idi, 5 yıl içinde mega kente çevirdik. Hatay Büyükşehir’i de bu kararlılıkla yöneteceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here