İskenderunspor’da Kan Kaybı Sürüyor…

0
41

Stat: Fethiye Şehir Stadı

Hakemler: Eren Özyemişçioğlu** Uğur Önay** Baruş Su**

Fethiyespor: Enes** Doğan** Rıdvan** Selim** Sinan** (Dk. 46 Selçuk**) Murat** (Dk. 86 Onur Taha*) Berkay** (Dk. 88 Selimcan*) Emre** Umut** (Dk. 46 Oktay**) Ali** (Dk. 46 Aykut**) Sezer**

İskenderunspor: Muhammet*** Okan** Onur Ramazan** (Dk. 62 Hasan*) İsmail** (Dk. 80 Kaan*) Enes Soy** (Dk. 62 Artun**) Kadir** (Dk. 80 Nadir*) Ahmet** Süheyl** Onur Ural** Bahadır** Süleyman**

Sarı Kartlar: Dk. 56 Muhammet, Dk. 89 Nadir, Dk. 90+1 Okan (İskenderunspor), Dk. 90+2 Rıdvan (Fethiyespor)

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 20. hafta maçında Fethiyespor’a konuk olan Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor rakibi ile 0-0 berabere kaldı. Alınan bu sonucun ardından  İskenderunspor puanını 40’a, ev sahibi Fethiyespor da 23’e çıkarttı.

Temsilcimiz İskenderunspor’da kan kaybı devam ediyor. Turuncu-Mavili ekibimiz son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarına Fethiye deplasmanında bir yenisini daha ekledi. İkinci yarının ilk haftasında Baynet Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalan temsilcimiz ikinci hafta sahasında da Pazarspor ile 0-0 berabere kalarak puan kaybını sürdürmüştü. Çıkış maçı olarak görülen Fethiyespor maçından da 0-0’lık beraberlikle ayrılan İskenderunspor, şok üstüne şok yaşamaya devam ediyor.

Fethiye deplasmanında alınan bu sonucun ardından İskenderunspor puanını 40’a yükseltti ve dördüncü sıradaki yerini korudu. Üçüncü sıradaki 1461 Trabzon FK da evinde Bitexen Vanspor FK ile berabere kalarak 43 puana yükseldi. Bucaspor 1928 ise sahasında GMG Kastamonuspor’u mağlup ederek 45 puana yükseldi. Lider Kocaelispor da deplasmanda Serik Belediyespor’u mağlup ederek puanını 48’e yükselti ve liderliğini sürdürdü.

Son üç haftada üç beraberliğin ardından 6 puan kaybı yaşayan İskenderunspor’da camia da zirve yarışında geride kalmanın şokunu yaşıyor. Turuncu-Mavililer, üç haftalık periyotta bu puan kayıplarını yaşamasaydı 46 puanla liderin iki puan gerisinde ikinci sırada olacaktı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here