İskenderun-Toprakkale Devlet Yolu Projesinin 1. Etap Çalışmaları Sürüyor

0
33

Vekiller ve Belediye Başkanından Yerinde İnceleme

Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdülkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte İskenderun-Toprakkale arasında gerçekleştirilecek Devlet Yolu Projesinin 1. Etap çalışmalarını yerinde incelediler. Türkoğlu, Özel ve Tosyalı inceleme esnasında basın mensuplarına da bilgiler sundular.

Asfalt kırma çalışmaların, Karayolları sınır alanının başladığı yerden start verildiğini kaydeden Vekil Özel, yetkililerden adlığı bilgiler doğrultusunda yol yüksekliğinin 60 santimetre olacağını köprülerin elden geçirileceğini kaydederek; “İskenderun-Toprakkale arası Devlet Yolu Asfalt Yenileme ve Kavşak, Hemzemin Geçitler, Köprülü Kavşaklar yapım işinin 1. etabı olan İskenderun-Payas bölümünde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik.

Bu vesile ile projenin hayata geçirilmesi noktasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize hayırlı olsun!” dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da projenin hayata geçirilmesi noktasında başta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ve projenin her aşamasında süreci yakından takip eden Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkür etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here