İskenderunspor’da Durağan Günler!

0
44

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, ligi ikinci devresine tatsız başladı. Deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor’a 2-1 mağlup olan Turuncu-Mavililer camiasını da üzdü. Kulüp Başkanı Hakan Bolat maç sonunda yaptığı açıklamada şanssız bir gün değerlendirmesi yaptı. Başkan Bolat ayrıca, Furkan örneğinden yola çıkarak daha birçok genç isimlerin A Takıma alınacağının da sinyalini verdi.

Furkan Akınkan ile Profesyonel Sözleşme

İskenderunspor, devre arası Antalya kampının son günlerinde Adana 1954 FK ile oynanan hazırlık maçında süre alan ve oyununu golle süsleyen genç futbolcu Furkan Akınkan ile profesyonel sözleşme imzaladı. Furkan hazırlık maçında attığı golle göz doldurmuş ve Başkan Bolat’ın övgü dolu sözleri ile camianın gündemine girmişti.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, orta saha oyuncusu Furkan Akınkan’ın ilk profesyonel sözleşmesini İskenderunspor ile imzaladığı kaydedildi. ‘Altyapımızdan Geleceğe’ başlığı altında kulüpten yapılan açıklamada; “Altyapımızda yetişen orta saha oyuncusu Furkan Akınkan ilk profesyonel sözleşmesini İskenderunsporumuz ile imzaladı. 3 yıllık anlaşma sağladığımız oyuncumuza yeni kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Furkan’ın profesyonel imzası hakkında değerlendirme yapan Kulüp Başkanı Hakan Bolat ise diğer gençlere mesaj vererek; “İskenderunspor, İskenderun gençlerinin umududur. Daha nice gençlerimizi profesyonel yapacağız” şeklinde konuştu.

Aksaray Deplasmanından İstediğini Alamadı: 2-1

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, Aksaray Deplasmanında Dağılgan Stadında oynanan karşılaşmada 68 Aksaray Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Aksaray deplasmanından istediğini alamadan dönen Turuncu-Mavililer 32 puanda kalarak altıncı sıraya geriledi.

Sinan Özcan, Servet Özkurt ile Akın Karabacak hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi 68 Aksaray Belediyespor’un gollerini 4. dakikada Yasin Abdioğlu ile 48. dakikada Fatih Somuncu atarken, İskenderunspor’un golünü de 17. dakikada Ahmet Sivri kaydetti.

Başkan Hakan Bolat; “Şanssız Bir Gündü!”

Maçın ilk yarısının hemen başında geriye düşen Turuncu-Mavili temsilcimiz, 17’de beraberliği sağlarken, ilk 45 dakika 1-1’lik skorla tamamlandı. Ev sahibi ekip ikinci yarının başında bir kez daha öne geçti ancak İskenderunspor bu gole karşılık veremeyince 90 dakikanın sonunda sahadan puansız ayrıldı.

Kulüp Başkanı Hakan Bolat, 68 Aksaray Belediyespor’a 2-1 mağlup olmalarının ardından yaptığı açıklamada; “Şansız bir gündü. Penaltımız yine Pas geçildi. Ama taraftarımız için asla vazgeçmeyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here