İskenderunspor, Yarın Arnavutköy Belediyespor’u Ağırlıyor

0
74

İkinci Lig temsilcimiz İskenderunspor, 14 Ekim Cumartesi günü Eyüp Stadı’nda saat 19.00’da karşılaşacağı Arnavutköy Belediyespor müsabakasının hazırlıklarına devam etti. Hafta içinde Teknik Direktör Ümit Bozkurt ile yollarını ayıran Turuncu-Mavili ekip bu maça kulüp antrenörleri eşliğinde hazırlanıyor.

Arnavutköy Belediyespor Maçında Tayfun Sarı Düdük Çalacak

Öte yanda, İskenderunspor ile Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyespor arasında oynanacak TFF 2. Lig 8. hafta maçında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama yöntemi ile belirlendi. Buna göre, 74 Ekim Cumartesi günü saat 19.00‘da Eyüp Stadyumunda oynanacak İskenderunspor-Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyespor maçında Tayfun Sarı düdük çalacak. Sarı‘nın yardımcılıklarını Ramazan Ufuk Avdaş ve Arif Dilmeç yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Aykut Sergin olacak.

Kulüpten Canlı Yayın Bilgilendirmesi

İskenderunspor Kulüp Yönetimi, Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyespor  maçının resmi Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacağını da duyurdu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “TFF 2. Lig’in 8. haftasında 14 Ekim Cumartesi günü Arnavutköy Belediyespor ile saat 19.00’da Eyüp İlçe Stadında oynayacağımız müsabaka, İskenderunspor A.Ş. resmi Youtube kanalımızdan canlı olarak yayınlanacaktır. Tüm taraftarlarımıza önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here