İskenderunspor Kırklareli’nde Galibiyet Peşinde…

0
28

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, TFF 2. Lig’in 8. haftasında Çarşamba günü (bugün) Kırklarelispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Müsabakanın hazırlıklarını tamamlayarak Kırklareli’ne giden temsilcimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Bugün saat 15.30’da deplasmanda karşılaşacağı Kırklarelispor müsabakası için karayoluyla Adana’ya yola çıkan oradan havayoluyla İstanbul’a hareket eden İskenderunspor kritik maç için dün Kırklareli’ne ulaştı.

Zorlu maç öncesinde bir değerlendirme yapan İskenderunspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Van maçının akabinde Kırklarelispor maçı hazırlıklarına hemen başladıklarını belirterek; “Zor bir maç olacak. Kırklarelispor yıllardır ligde bulunan bir şehir takımı. Bir sistemleri var ve aynı hocayla yıllardır devam ediyorlar. 2. Ligde her maç zor. Kırklarelispor da bu ligin tecrübeli takımlarından, o anlamda bizim için zor bir maç olacak.

Kazanıp Dönmek İstiyoruz

Daha kontrollü bir maç olacağını tahmin ediyorum. Kontra atakları çok benimsiyorlar, öyle bir oyun anlayışıyla çıkacaklarını düşünüyoruz ve ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, doğru kadroyu çıkarıp, doğru oyun oynamaya çalışıp, kazanıp dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Lideri İskenderunspor, ligin 7. haftasında Silahtaroğu Vanspor’u konuk etmiş ve rakibini 1-0 yenmişti. Temsilcimiz İskenderunspor’un golünü 31. dakikada Uğur Adem Gezer (k.k) atmıştı.

Hamza’nın Ön Çapraz Bağında ve Dış Menüsküsünde Yırtık

Öte yandan, Vanspor maçında sakatlanan Hamza Küçükköylü’nün ön çapraz bağında ve dış menüsküsünde yırtık tespit edildiği başarılı futbolcunun ameliyat olacağı belirtildi. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “Takımımızın, Vanspor FK ile oynadığı müsabakada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Hamza Küçükköylü’nün yapılan tetkikler neticesinde, ön çapraz bağında ve dış menüsküsünde yırtık tespit edilmiştir. Bu duruma istinaden futbolcumuzun Cumartesi günü ön çapraz bağından ameliyat olması planlanmıştır. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede daha güçlü aramıza döneceğine inanıyoruz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here