İskenderunspor Karacabey Engelini Kayıpsız Aşmak İstiyor

0
34

Hedefte Galibiyet Var!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta oynadığı 9 karşılaşmada 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de yenilgi alarak topladığı 22 puan ile lider durumda olan temsilcimiz İskenderunspor, Cumartesi günü saat 19.00’da Yeni Hatay Stadında oynayacağı TECO Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Yenihayat nezaretinde aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta üst üste iki deplasmana giden ve bir galibiyet bir de beraberlikle zorlu haftada 4 puan çıkaran Turuncu-Mavililerde, Kulüp Başkanı Hakan Bolat da Mehmet Kurt tesislerinde yapılan idmanlarda futbolcuları yakından izliyor ve onları yalnız bırakmıyor.

21 puanla Kocaelispor’un ikinci sırada bulunduğu Kırmızı Grupta, bu hafta sonu mücadele edeceğimiz TECO Karacabey Belediyespor ise 19 puan ile 3. sırada yer alıyor.

Biletler Satışa Sunuldu

Öte yandan, sezonun 10. haftasında Cumartesi günü Karacabey Belediyespor ile oynanacak olan kritik karşılaşmanın biletleri de dün itibariyle www.passo.com.tr internet sitesinde ve İskenderunspor Store Mağazasında satışa sunuldu. Bilet ücretleri, Alt VIP: 40 TL, Üst VIP: 100 TL olarak belirlendi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here