İskenderunspor Büyük Yara Aldı

0
71

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, büyük yara aldı. Zirve yarışındaki rakiplerimiz Düzce’nin Siirt karşısında farklı galip gelmesi, Iğdır temsilcisinin de Malatya deplasmanından 1 puanla dönmesinin ardından haftayı puansız kapatan temsilcimiz, 3’cü sıraya geriledi.

Turuncu-Mavili ekibimiz, mutlak galibiyetle gittiği Kalecikspor deplasmanından eli boş olarak, puansız döndü. Temsilcimiz İskenderunspor, Ankara Çubuk İlçe Stadında oynanan mücadelede rakibine 1-0 mağlup oldu ve hayal kırıklığı yarattı. Burak Kaplan, Erol Ernek ile Hakan Dursun hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi Kalecik Futbol Kulübü’nün galibiyet golünü 30. dakikada Aybars Garhan attı.

Alınan bu mağlubiyetin ardından İskenderunspor, 52 puanda kalırken, klasmanda 1 sıra geriye düştü ve 3. sıraya yerleşti.

Grup Lideri Bitexen Düzcespor, Siirt İl Özel İdarespor’u 4-1 yenerek puanını 61’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü de Malatya Yeşilyurt Belediyespor deplasmanından 1-1’lik skorla 1 puan alarak 53 puan yükseldi ve maç fazlası ile ikinci sıraya oturdu.

Öte yandan, Turuncu-Mavili takımımız dün gerçekleştirdiği antrenman ile 26 Mart Cumartesi günü, 5 Temmuz Stadyumunda konuk edeceği Yomraspor müsabakasının hazırlıklarına da başladı. İskenderunspor-Yomraspor maçı saat 14.00’te başlayacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here