İskenderunspor-Amed SF Maçına Deplasman Yasağı

0
78

İskenderunspor, Amed Maçına Hazırlanıyor!

Amed Sportif Faaliyetler-İskenderunspor karşılaşması için Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından deplasman yasağı kararı alındı. İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, kararın yanlış olduğunu ve yasağın kalkması gerektiğini belirtti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, sahasızlığın ceremesini puan kayıplarıyla çekmeye devam ediyor. GMG Kasatamonuspor’un 4 maçta topladığı 12 puanla lider bulunduğu grupta 3 maç sonunda sadece 4 puan toplayabilen Turuncu-Mavili ekibimiz, bir an önce kente dönmenin ve sahasında, taraftarının önünde oynamanın hesaplarını yapıyor.

3 maçlık periyot sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alan İskenderunspor bu hafta sonu ise yine grubun güçlü ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek. Bir yandan Amed maçının hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz bir yandan da aylardır hasretini çektiği stadına ve taraftarına kavuşmak için gün sayıyor.

Kritik Maç Diyarbakır Stadında Oynanacak

Önemli maçta Diyarbakır Stadına çıkacak olan Turuncu-Mavili ekip Amed maçının hazırlıklarına ise dün yaptığı idmanla başladı. Teknik Direktör Ümit Bozkurt önderliğinde çalışmalarını sürdüren İskenderunspor, son maçında Derince Belediyespor ile berabere kalarak sürpriz bir puan kaybı yaşamıştı. Turuncu-Mavililer Amed Sportif Faaliyetler karşısında güzel bir sonuç alarak kayıplarını telafi etmek istiyor.

Diyarbakır’da Deplasman Yasağı Kararı

Öte yandan, 23 Eylül Cumartesi günü Diyarbakır Stadyumunda konuk olacağımız Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasına Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından deplasman yasağı kararı alındığı öğrenildi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, bu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Amed Sportif Faaliyetler ile geçmişten gelen iyi ilişkilerimiz var. Taraftar yasaklarıyla ilgili olarak yanlış bir karar alınmış. Güvenlik tedbirleri alınabilir. Deplasman takımın taraftarlarına getirilen seyirci yasağın kaldırılmasını istiyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here