İskenderunspor 1967 İçin Kritik Maç!

0
64

İlimizi profesyonel ligde temsil eden 4 takımından biri olan Hatayspor, bu haftayı deplasmanda geçirirken, diğer takımlarımızda rakiplerini evlerinde konuk ederek, puanlar arayacaklar. Temsilcilerimizden İskenderunspor 1967’nin, Aydınspor 1923 ile yapacağı önemli karşılaşma bugün İskenderun 5 Temmuz stadında oynanacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta, lig ikincisi İnegölspor’u konuk edecek olan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, ligde var olduğunu gösterebilmek için galibiyet arayacak. Zorlu İnegölspor maçına hazır olduklarını açıklayan Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, takım olarak galibiyete kilitlendiklerini belirtti.

2. Lig Kırmızı Grupta ise liderin en yakın takipçisi Hatayspor, yarın deplasmanda Badırmaspor ile karşılaşacak. Ligdeki hedefine ulaşabilmesi için önündeki engelleri tek-tek aşmak istediklerini belirten Teknik Direktör Ali Güneş, bu karşılaşmanın kendileri için zorlu geçeceğini fakat maçı alabilecek güçte olduklarını belirtti.

Lideri eli boş gönderme hesapları yapan 3. Lig takımlarımızdan İskenderunspor 1967, ligin alt sıralarından da kurtulmak istiyor. Teknik heyet ve futbolcularına güvendiklerini belirten Kulüp Başkanı Nuri Üysen, grup lideri Aydın 1923’ü evlerinden yenerek, iyi bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Bir diğer 3. Lig temsilcimiz Kırıkhanspor, bu hafta sonu evinde ligin son sıralarına demir atan Siirtspor’u konuk edecek. Ligin alt sırasında bulunan Siirt’in puan almak için bütün gücünü ortaya koyacağının bilinci içerisinde olduklarını söyleyen Teknik Heyet, bu zorlu karşılaşmadan mutlu bir şekilde ayrılacaklarının inancında olduklarını ifade ettiler. Haftanın programı şöyle: è è

İskenderun Demir Çelikspor-İnegölspor

24.02.2013 Pazar Saat 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Adnan Güngördü, Doğuş Darık, Mehmet Vargü

İskenderunspor 1967-Aydınspor 1923

2.02.2013 Cumartesi Saat 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Serhad Ürkmez, Gökçen Seven, Mehmet Ali Akkor

Bandırmaspor-Hatayspor

24.02.2013 Pazar Saat 13.30

Bandırma 17 Eylül Stadı

Bayram Başkan, Mehmet Kapluhan, Salim Duran

Kırıkhanspor-Siirtspor

24.02.2013 Pazar Saat 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Serhat Aslan, Ömer Turhan, Sezgin Altun

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here