Antakya Doğumevine ‘Anne Oteli’ Yapılıyor

0
96

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikası (BASK) Hatay İl Başkanı Metin Yılmaz, yönetim kurulu ile birlikte Antakya Doğumevi Yöneticisi Dr. Zeki Kahramanoğlu’nu ve yönetimini ziyaret etti. Yılmaz, Doğumevi içine refakatçilerin kalabilmesi adına Anne Oteli çalışmasının iyi bir hizmet örneği olduğunu belirtti.

Hastane yönetimine başarılar dileyerek sözlerine başlayan BASK Başkanı Yılmaz; “İlimizde daha önceleri başka illere bebekler sevk edilir durumda iken, yapılan yeniliklerle Antakya Doğumevine diğer illerden hasta sevk edilir duruma gelmiştir. Bu hizmetlerinden ötürü Doğumevi Yönetimi takdirlerimizi almıştır. Bu hizmetlerin yanın-da ilimizde bir ilk olan refakatçi annelerin kalması amacıyla içinde TV’den lavabo-suna, mutfağından güvenliğine kadar tüm ihtiyaçlarını giderebileceği 8 yataklı ‘Anne Oteli’ çalışması ayrı bir hizmet örneğidir. Bu hizmetlerle hastaneye başvuran köylü Mehmet Ağa’dan şehirlisine ayrım yapılmadan kendi evin-deki rahatlığı ve konforu yaşaması amaçlanmaktadır” dedi.

Sendikacılığın sadece muhalefet olmak olmadığını da vurgulayan Yılmaz; “Sendikacılık, güzeli alkışlamak ve yanında olmaktır. Biz bugün burada bu felsefe ile Antakya Doğumevi yönetimimi takdir ve tebrik ediyoruz. Çalışanların ve hastaların menfaatleri doğrultusunda sürekli pozitif diyalog içinde bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğumevi Yöneticisi Zeki Karamanoğlu da; “Tüm sivil toplum örgütlerine eşit mesafede durarak onların görüşlerini alıp, hastalarımızın ve çalışanlarımızın menfaatleri doğrultusunda ortak hareket etmekteyiz” değerlendirmesin-de bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here