Türkoğlu İskenderun’da Grand Akçalı Otel’i Ziyaret Etti

0
377

türkoğlu açıklama13Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, İskenderun’daki Grand Akçalı Otel’i ziyaret etti. Milletvekili Türkoğlu’nun ziyaretine, Ak Parti Hatay İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy da eşlik etti. İskenderun Grand Akçalı Otel Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akçalı’yı makamında ziyaret eden Türkoğlu, bölgeye turizm alanında ivme kazandıran yeni yatırımından ötürü Akçalı’ya teşekkür etti.

Hatay’ın inanç turizminden, sağlık turizmine; yayla turizminden, deniz turizmine kadar her alanda büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Türkoğlu; “Bölgemizde mevcut turizm potansiyelimizi harekete geçirecek büyük yatırımlara ihtiyaç var. Her sektörde olduğu gibi turizm sektöründe de İbrahim Akçalı Bey gibi gözü kara müteşebbislerimizin yatırımları sayesinde bölge turizmimiz her geçen gün daha da canlanmaktadır” dedi.

Grand Akçalı Otel Genel Müdürü İbrahim Tokuç, Türkoğlu ve Aksoy’a oteli gezdirerek, otel hakkında bilgiler verdi. 2’si suit, 2’si özel balayı odası, 2’si VIP olmak üzere otelin 47 odası bulunduğunu dile getiren Tokuç; “Kahvaltı salonu, yetişkinlere özel oyun salonu, VIP 60 kişilik toplantı salonu, teras cafe ve Spa merkezi ile misafirlerimize evlerindeki konfor ve rahatlığı sunmaya çalışıyoruz” dedi.

İskenderun için yakın zamanda 5 yıldızlı bir otel planladıklarını dile getiren Grand Akçalı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akçalı, Milletvekili Türkoğlu ve Aksoy’un ziyaretlerinden ötürü büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Milletvekili Türkoğlu’ndan Karasayar’a Taziye Ziyareti

Türkoğlu ve Aksoy, Grand Akçalı Otel’i ziyaretlerinin ardından yakın zamanda yeğeni merhume Emine Candeğer’i kaybeden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’a taziye ziyareti gerçekleştirdi. Karasayar’ın acısını paylaşan Türkoğlu, aileye başsağlığı diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here