İskenderun Samandağlılar Derneği’nden Anlamlı Destek

0
247

samandağlılar derneği4İskenderun Samandağlılar Derneği (İSAD) tarafından, eğitime katkı faaliyetleri kapsamında Çöğürlü İlkokulu’na eğitim desteği yapıldı. Dernek Başkanı Cihat Altın, yönetim kurulu üyeleri, Cevdet Açıkyol, Selahattin Hatay, Naim Abacı ve kadın kolu üyeleri Çöğürlü İlkokulu’na giderek beraberlerinde getirdikleri malzemeleri teslim ettiler.

Teslim sırasında ilçe Milli Eğitim  Müdürü İsmail Ekiz, Okul Müdürü Mehmet Şükrü Sahillioğlu ve okul idaresi hazır bulundu. Dernek tarafından okul kütüphanesi yenilenerek, kitap, kırtasiye malzemesi ve giyim bağışında bulunuldu. İlçe milli eğitim müdürü Ekiz; “İskenderun’dan buraya kadar gelip eğitime çok anlamlı ve yerinde destek  sunan İskenderun Samandağlılar Derneği başkanı ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bu destek çok doğru, anlamlı ve örnek bir destektir” dedi.

Dernek Başkanı Cihat Altın; “Derneğimizin eğitime destek faaliyetleri kapsamında ilçe Kaymakamı Süleyman Özçakıcı ile istişare edilerek, Çöğürlü İlkokulu’nu ziyaret etmiş bulunmaktayız. Derneğimiz bu tür aktivitelere Samandağ ve İskenderun’da devam edecektir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here