Halk Sağlığı Merkezi Doktorlarından İTSO’ya Ziyaret

0
355

itso-halk sağkığı1Hatay Sağlık Merkezi ve Toplum Sağlık Merkezi yöneticileri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular. Halk Sağlığı Müdürü yardımcısı Yemliha Coşkun, İskenderun Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Volkan Yeter, İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Saydam, Toplum Sağlığı Merkezi görevlisi Dr. Neriman Örnek, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile görüştüler. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, toplum sağlığı ve İskenderun’un çevresel sorunları ele alındı.

Ziyarette sağlık konusunda yapmak istedikleri projeler hakkında bilgiler de veren Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Yemliha Coşkun; “İskenderun halkına sağlık konusunda daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu bakımdan gezici bir araca ihtiyacımız var.

itso-halk sağkığı2

Bunun yanı sıra insanların vücut kan değerini ve yağ oranını ölçmeye yarayan cihazlara da ihtiyacımız var. Bu cihazlar ve temin edilebilecek bir gezici araç ile birlikte şehrin tüm mahallelerinde evlerinde yerinde sağlık hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Bu konuda da İTSO’dan ve hayırsever iş adamlarımızdan da destek bekliyoruz. İnsan sağlığı çok önemli” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, projenin çok önemli olduğunu, İTSO olarak her zaman insan sağlığına büyük önem verdiklerini belirterek; “Bizler de bu konuda elimizi taşın altına koymak isteriz. İskenderun halkının sağlığı için kullanılacak bu gezici aracın temini noktasında gerek yönetimimiz gerekse iş adamlarımız ile görüşerek bu projeye destek olmak lazım” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here