Homend Antakya Zorlu Fenerbahçe Deplasmanında

0
47

homend antakya13Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nde mücadele eden temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Müsabaka 8 Mart Cumartesi günü saat 17.00’de İstanbul Fenerbahçe Ülker Arena Spor Salonu’nda oynanacak.

TKBL’deki başarılı temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, bu hafta sonu Fenerbahçe karşısında galibiyet için ter dökecek. Temsilcimiz Homend Antakya, ligde 31 puanla 8. sırada bulunurken, bu hafta karşı karşıya geleceği Fenerbahçe ise 42 puanla lig lideri Galatasaray’ın ardından 2. sırada yer alıyor.

Son yıllarda ligde aldığı başarılı sonuçlarla bayanlar liginin vazgeçilmesi arasında yer alan Homend Antakya Belediyesi ile güçlü ekip Fenerbahçe arasında İstanbul Fenerbahçe Ülker Arena Spor Salonu’nda oynanacak olan bu önemli karşılaşmanın oldukça heyecanlı geçmesi bekleniyor.

Erkek Voleybol Takımı Ankara Yolcusu

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B grubunda mücadele eden başarılı temsilcimiz Antakya Belediyespor Erkek Voleybol takımı ise hafta sonu Ankara’da Beştepe Spor Salonu’nda, TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol takımıyla ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 8 Mart Cumartesi günü saat 15.00’de oynanacak. Son haftalarda üst üste aldığı galibiyetler ve başarılı sonuçlarla dikkat çeken Antakya Belediyespor Erkek Voleybol takımında TVF Spor Lisesi karşısında hedef galibiyet. Temsilcimiz Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi’nde 31 puanla 7.sırada yer alıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here