İskenderun Kayraspor: 3 Arsuz İdman Yurdu: 3 

0
269

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme play-off karşılaşmasında İskenderun Kayraspor ile Arsuz İdman Yurdu takımları, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde karşı karşıya geldi. Genç futbolcuların kıyasiye mücadele ettiği karşılaşma 3-3 berabere sonuçladı. İskenderun Kayraspor’un gollerini Emre Nur (2) ile Yusuf Devecioğlu atarken, Arsuz İdman Yurdu’nun gollerini de Yusuf Yücedağ, Yusuf Yuncer ile Berkan kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından İskenderun Kayraspor, 6 puan ile 2. sırada yer alırken, Arsuz İdman Yurdu da puanını 3’e çıkarttı.

İcadiyespor: 3 Arsuz Uluçınar Gençlikspor: 1

Dörtyol 9. Ocak stadında yapılan karşılaşmada ise grup lideri İcadiyespor, her iki yarıda atılan gollerle Arsuz Uluçınar Gençlikspor’u 3-1 mağlup etti. İcadiyespor’un gollerini Mustafa Yılmaz, Veysel Say ile Furkan Aş atarken, Arsuz Uluçınar Gençlikspor’un tek golü Ozan İpek’ten geldi.

Bu sonucun ardından İcadiyespor 7 puan ile grupta liderliğe yükseldi. Haftayı yenilgiyle kapatan Arsuz Uluçınar Gençlikspor, 6 puanlı olmasına rağmen gol averajı ile üçüncü sırada bulunuyor.

Hatay 2. Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarında hangi takımın 1. Amatör kümeye çıkacağını şimdiden kestirmek mümkün değil.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here