İskenderun FK, Ligin İkinci Yarısına İstanbul Deplasmanında Başlayacak

0
64

misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, bugün Halide Edip Adıvarspor maçı ile ikinci yarı maçlarına başlayacak. Devre arası kampını Antalya Belek’te yapan Turuncu-Mavili ekip, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor.

İskenderun Futbol Kulübü, deplasmanda karşılaşacağı Halide Edip Adıvarspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Yusuf Tokaç nezaretinde tamamladı. Antakya kampının ardından İstanbul’a geçen Turuncu-Mavili temsilcimiz, maçın son hazırlıklarını da burada gerçekleştirdi.

Ligin ikinci yarısına İstanbul deplasmanında başlayacak olan İskenderun temsilcisi, bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılarak, ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Turuncu-Mavililer devre arasında Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile anlaşmaya varmış, giden futbolcuların yerine de 4 futbolcu ile sözleşme imzalamıştı.

Bugün saat 13.00’te Maltepe Hasan Polat Stadında oynanacak olan zorlu karşılaşmayı, Levent Gümüşdere, Fatih Pazı, Alp Osman Karaosmanoğlu hakem üçlüsü yönetecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here