Hatay’dan EuroCup’a Başarılı Ev Sahipliği!

0
36

Hatay’ın ev sahipliğinde düzenlenen EuroCup Women C Grubu maçları sona erdi. Hatay Büyükşehir Belediyespor ile birlikte Adana Basketbol, VBW CEKK Cegled ve Sparta&k MR Vdnoje takımlarının mücadele ettiği maçlar büyük çekişmeye sahne olurken Hatay, başarılı bir organizasyona imza attı.

Turnuvanın son gün maçları öncesi sporcuların kaldığı otelde kapanış kokteyli düzenlendi. Kokteylde EuroCup pastası kesilip konuklara künefe ikram edildi. Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı, düzenlenen gecede düşüncelerini paylaştı. Yiğitbaşı, tesis ve branş sayısı bakımından Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın sayılı spor kulüplerinden biri olduklarını ifade etti.

Yiğitbaşı: “Mücadele Eden Tüm Sporcuları Yürekten Kutlarım”

Kulüp bünyesinde 24 spor branşı olduğunu belirten Yiğitbaşı; “Kulübümüzün Onursal Başkanı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’ın çabaları, Hatay’ın ‘Spor Kenti’ olarak anılmasına büyük katkı sağladı. Böylesine önemli uluslararası organizasyona ev sahipliği yaptığımız için mutlu ve gururluyuz. Sahada ter döken, mücadele eden tüm sporcuları yürekten kutlarım” dedi.

Yiğitbaşı ayrıca şehir dışında olduğu için organizasyona katılamayan Lütfü Savaş adına FIBA Delegesi Giorgi Piperkov tarafından verilen plaketi FIBA Koordinatörü Sinan Taze’nin elinden kabul etti.

Turnuvada mücadele den Rusya temsilcisi Sparta&k MR Vdnoje’nin takım menajeri Steve Kostalas da nazik ev sahipliklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediyespor yöneticilerine ve Hatay halkına teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here