İskenderun FK, Ceyhanspor’a 3 Golle Boyun Eğdi

0
71

misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve son haftalarda art arda aldığı başarısız sonuçlarla Turuncu-Mavili camianın yüzünü güldüremeyen İskenderun Futbol Kulübü’nün kötü gidişatı devam ediyor.

Turuncu-Mavili ekip İskenderun Futbol Kulübü, 5 Temmuz Stadında yapılan müsabakada konuk ettiği Ceyhanspor’a 3-1 mağlup oldu.

Celal Bayraklı, Ali Etlikçi ile Abdurrahman Atabay’ın yönettiği müsabakada misafir ekip Ceyhanspor’un gollerini 49 ve 80. dakikalara Furkan Yıldırım, 90+5. dakikada da Muhammed Sak atarken, ev sahibi İskenderun Futbol Kulübünün tek golünü de 82. dakikada Oğuzhan Erdoğan kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından haftayı galibiyetle kapatan Ceyhanspor, 18 puan ile 5. sıraya yükselirken, İskenderun Futbol Kulübü de 17 puan ile 10. sıraya geriledi.

Uzun yılların ardından Turuncu-Mavili renklere bir profesyonel lig maçında ev sahipliği yapan İskenderun 5 Temmuz Stadının zemininin futbola elverişli hale gelmesi ve stadın eksiklerinin giderilmiş olması ise dikkatlerden kaçmadı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here