İskenderun FK, Büyükçekmece Tepecikspor’u Puansız Gönderdi: 2-1

0
104

Turuncu-Mavilileri galibiyete taşıyan golleri her ikisi de penaltıdan olmak üzere Oğuzhan Erdoğan atarken, Büyükçekmece Tepecikspor’un tek golünü ise yine penaltıdan İlhan Arslanoğlu attı. Müsabakayı Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Kulüp Başkanı Abdulaziz Yıldız da  izledi.

misli.com 3. Lig 2. Grupta play-off hesapları yapan takımlar arasında yer alan temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, İskenderun 5 Temmuz Stadında yapılan karşılaşmada Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş takımını 2-1 mağlup etti. Müsabakada 3 golde penaltıdan geldi.

Bir hayli sert ve çekişmeli geçen müsabakayı, Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun FK Başkanı Abdulaziz Yıldız ile bazı protokol üyeleri de izledi.

Ramazan Doğanay, Abdülhamit Söyler ile Cem Mustafa Akpınar hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada ev sahibi İskenderun FK’nin gollerini 18 ve 89. dakikalarda penaltıdan Oğuzhan Erdoğan, misafir ekip Büyükçekmece Tepecikspor’un golünü de 60. dakikada yine penaltıdan İhsan Arslanoğlu attı.

Alınan bu sonucun ardından Turuncu-Mavili ekip İskenderun Futbol Kulübü, puanını 40’a çıkartarak 5. sıraya yükselirken, Büyükçekmece  Tepecikspor ise 32 puanda kaldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here