İskenderun Daha Fazlasını Hak Ediyor!

0
246

sadullah ergin11Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin İskenderun’da Yapılan Mitinglerde Halkla Bir Araya Geldi…

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, seçim çalışmaları kapsamında İskenderun’da düzenlenen mitinglere katılarak İskenderunlu vatandaşlarla bir araya geldi. Ergin, alanlarda bulunan çok sayıda insana seslenerek, 30 Mart tarihinde gümbür-gümbür geldiklerini söyledi.

İskenderun’a bağlı Akçay’da, Denizciler Fatih ve Şirinyurt Mahallelerinde, Akarca Köyü Kulular Mahallesi ve Çırtıman köyünde çevre sakinleri ile buluşan Ergin; “Allah’ın izni ile İskenderun, Hatay ve Ankara ile aynı istikamete gelecek” dedi. İskenderun sakinlerinin bugüne kadar oruç tuttuğunu da belirten Ergin, hocanın okuduğunu, bu oruca artık son verdiklerini ve bayramın geldiğini sözlerine ekledi.

İskenderun’un doğal güzelliklerle kuşatıldığını da kaydeden Ergin; “Bu güzellikleri işlemek ve İskenderun’u yaşanabilir, modern kent haline dönüştürmek Allah’ın izni ile bize nasip olacaktır. İskenderun ilçesinde Ak Partili bir belediye başkanının görev yapma sırası geldi. İskenderun ilçe sakinlerine hizmet veren Ak Parti iktidarıdır. İskenderun ilçesinin içme suyu hattı, su arıtma tesisi, İskenderun-Arsuz duble karayolu, Hatay’ın en büyük adliye sarayı gibi yatırımları belediye yapmadı biz yaptık. İskenderun daha fazlasını hak ediyor. Bunun için sağduyulu herkes Ak Parti çatısı altında buluşmalıdır. İskenderun’un gelişimi ve büyük imkânlara kavuşması, sizlerin bizlere vereceği görev ile 30 Mart’tan sonra olacaktır” diye konuştu.

sadullah ergin12

İskenderun Ticaret Borsası ve Kızılay Şubesine Ziyaret

Ak Parti adayı Sadullah Ergin, İskenderun’da yapılan mitinglere katılmanın dışında Sivil Toplum Kuruluşlarına da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ergin sırası ile İskenderun Ticaret Borsası, Türkiye Kızılay Derneği İskenderun Şubesi, Türkmen Köyleri Derneği’ne ziyarette bulunarak hal hatır sordu ve fikir alış verişinde bulundu.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özer ve Meclis Başkanı İbrahim Kırıcı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’i çiçek ile karşıladılar ve başta İskenderun ilçesi olmak üzere Hatay genelinde yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ettiler. Türkiye Kızılay Derneği İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay ise Sadullah Ergin ve beraberindeki heyeti Kızılay Binası’nda konuk etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here