“İktidara Gelmemize Sayılı Günler Kaldı”

0
44

ibrahim gül7MHP’li Gül Yine İddialı Konuştu!

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını biraz daha sıklaştıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, dün Perşembe pazarı esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Gül, yerel iktidara sayılı günlerinin kaldığını diğer partilerin ise kendilerinin gerisinden geldiğini belirtti.

Perşembe pazarı esnafı ve alışverişe gelenlerin sevgi seli ile karşıladığı MHP İskenderun Belediye Başkanı Gül; “Yalnızca Pazar esnafı ve buradaki vatandaşlar tarafından değil, gittiğimiz her yerde büyük bir ilgi ile karşılanıyoruz. Çocuk, genç ve yaşlılarımızın bize olan ilgisi yerel iktidara ne kadar yakın olduğumuzun en büyük göstergesidir. İskenderun’u 5 yılda daha çağdaş bir noktaya getirecek tek parti MHP’dir.

ibrahim gül8

Şuanda seçime sayılı günler kaldı. Geri kalan bu günleri iktidara gelişimizin günleri olarak görüyoruz. Şunu açıkça ifade etmek isterim ki, vatandaşlar söylemlerimize ve projelerimize inanmıştır. Hepsi de ayağı yere basan ve gerçekleşecek projelerdir. Şuna biz inanıyoruz; biz iktidara geleceğimiz günleri sayarken, diğer partiler bizim gerimizden geliyorlar” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here