İskenderun Belediyespor’da İkinci Yarı Hazırlığı

0
91

Başkan Cerrahoğlu; “Bu Şehir de Takım da Hepimizin!”

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden İskenderun Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına İskenderun 5 Temmuz Stadında Teknik Direktör Mehmet Kurt nezaretinde başlayacak. Turuncu-Mavili ekipte U-19 Takımında oynayan ve prensipte anlaşmaya varılan futbolcular da antrenmanlara davet edildi.

İkinci yarı öncesine yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan İskenderun Belediyespor Kulüp Başkanı Muhsin Cerrahoğlu; “Bu şehir de takım da hepimizin! Sezon başında hata yapmış olabiliriz. Yönetim ve teknik heyet olarak bir takım radikal kararlar aldık. Bundan sonra bizler dâhil hiç bir kimsenin hata yapma lüksü yoktur.

Teknik heyetimizin verdiği kararlar doğrultusunda takımımızda bazı revizyonlar yapmak zorundayız. İkinci yarı öncesinde prensipte anlaştığımız bazı futbolcuları kentimize davet ettik. Hocamızın raporları doğrultuda U-19 takımımızda oynayan bazı futbolcuları da antrenmanlarımıza davet ettik. Taraftarlarımızın desteği ve yapacağımız transferlerle takımımızı layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.