İskenderun Belediyespor Şokta!

0
172

İçelsporlular Güzel Futbol Sergileyerek Hakkı Olan Galibiyete Ulaştı

Oynanan futboldan ve skordan memnun olmayan taraftarlar da Turuncu-Mavili yönetime oldukça tepki gösterdiler. Takım sahip çıkılmasını isteyen cefakar taraftarlar ikinci yarıya güçlü bir yönetim ve güçlü bir kadro ile girilmesini talep ettiler…

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde İçelspor’a ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2-0 mağlup oldu. Bu mağlubiyet camiada şok etkisi yaratırken, taraftarlar yönetime ‘İstifa’ çağrısında bulundu.

Turuncu-Mavililer sahada istenilen futbolu sergileyemeyince, Mersin temsilcisi İçelspor, kendine yakışan futbolu ortaya koyarak hakkı olan 2-0’lık galibiyeti elde etti. İskenderun 5 Temmuz Stadında yapılan ve Kemal Avaş, Mehmet Erdoğan ile Feyzullah Çimen’in yönettiği müsabakanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında İçel temsilcisi daha istekliydi. Mücadelenin 52. dakikasında İçelspor, Güven Güneri’nin güzel golüyle 1-0 öne geçti. Yediği golün etkisini üzerinden atamayan Turuncu-Mavili ekip İskenderun Belediyespor, 56. dakikada Recep Çoban’ın golüyle rakibi karşısında bir anda 2 farklı mağlup duruma düştü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İçelspor, İskenderun Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek kentine 3 puan ile döndü.

Alınan bu sonucun ardından İçelspor puanını 21’e yükseltirken, İskenderun Belediyespor ise 15 puanda kaldı.

Oynanan futboldan ve skordan memnun olmayan taraftarlar da Turuncu-Mavili yönetime oldukça tepki gösterdiler. Takım sahip çıkılmasını isteyen cefakar taraftarlar ikinci yarıya güçlü bir yönetim ve güçlü bir kadro ile girilmesini talep ettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here