Hatayspor Sahasında Kazanmasını Bildi!

0
72

Spor Toto 1. Ligin 15’nci haftasında ilimiz temsilcisi Hatayspor sahasında Boluspor’u konuk etti. Bordo-Beyazlılar rakibini Gökhan Karadeniz’in 52 ve 65’nci dakikalarda attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Antakya Atatürk Stadyumundaki maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıya daha atak başlayan Hatayspor, Gökhan Karadeniz’in başarılı performansı ile rakip kaleye 2 gol bırakarak sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi.

Payasspor 1 Halide Edip Adıvarspor 1

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, kendi saha ve seyircisi önünde Halide Edip Adıvarspor ile 1-1 berabere kaldı. Payas İlçe Stadında oynanan, Furkan Bakan, Salman Timur ile Burak Sami Şad’ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi Payasspor’un golünü 9. dakikada Deniz Karadeniz, misafir ekibin golünü ise 13. dakikada Emre Turan attı. Alınan bu sonucun ardından Payasspor, 24 puan ile puan cetvelinin 7. sırasında yer alırken, Halide Edip Adıvarspor ise 18 puan ile 13. sırada bulunuyor.

Erzin Bld.spor: 2-Nazilli Bld.spor: 2

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Erzin Belediyespor, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında yapılan karşılaşmada Nazilli Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Alican Oysal, Bekir Yücel ile Serhat Sağır’ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi ekibin gollerini 2. dakikada Nureddin Ersoy, 54. dakikada da Uğurcan İkikardeş, misafir ekibin gollerini de 20. dakikada Burak Özbakır, 90+7. dakikada da İlyas Sarı attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here