İskenderun Belediyespor, Kapadokya Göremespor’u Puansız Gönderdi

0
253

Turuncu-Mavilileri galibiyete taşıyan golleri Erdal Onaylı ile Mustafa Yıldız atarken, taraftarların yoğun destek verdiği İzzetin Özer güzel futbol oynamasına rağmen, bir penaltı atışından yararlanamadı…

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden İskenderun Belediyespor, bu hafta sonu sahasında Kapadokya Göremespor’u ağırladı. Bir penaltı atışından da yararlanamayan İskenderun temsilcisi yine de rakibini 2-1 mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşma, aşırı derecede yağan yağmurlar nedeniyle drenaj sorunu yaşanan 5 Temmuz Stadı yerine Dış Sahada oynandı. Tribünlerin yetersiz kalmasından dolayı çok sayıdaki taraftarların dışarıdan izlemek zorunda kaldığı karşılaşmada, temsilcimiz İskenderun Belediyespor, Kapadokya Göremespor’u 2-1 mağlup etti.

Metehan Akyürek, Mustafa Güçer ile Nurullah Buğa’nın yönettiği karşılaşmada Turuncu-Mavili ekibin gollerini 30. dakikada Erdal Onaylı, 39. dakikada da Mustafa Yıldız atarken, misafir ekip Kapadokya Göremespor’un golünü de 57. dakikada Mehmet Becerir kaydetti.

Stadı dolduran taraftarların yoğun destek verdiği İskenderun Belediyespor’un orta saha oyuncusu İzzettin Özer, maç boyunca güzel bir futbol sergilemesine rağmen, 43. dakikada bir penaltı atışından yararlanamazken, meşin yuvarlağı dışarı attı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından İskenderun Belediyespor, galibiyet sevincini tüm taraftarlarıyla birlikte kutlarken, alınan bu sonucun ardından İskenderun temsilcisi puanını 25’e çıkarttı ve 9’cu sıraya yükseldi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here