Payasspor, Diyarbekirspor’u Tek Golle Geçti

0
117

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor’da yüzler gülüyor. Bölgemizin başarılı ve sevilen Teknik Direktörlerinden Mehmet Seçkin’in talebeleri play-off’a göz dikti. Mavi-Beyazlı ekip, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında yapılan karşılaşmada Diyarbekirspor’u 1-0 mağlup etti. Önder Turgay Demirdek, Harun Öztekin ile Fatih Deveci’nin yönettiği karşılaşmada ev sahibi Payasspor’un golünü 68. dakikada Ahmet Baykal attı. Alınan bu sonucun ardından Payasspor, puanını 34’e çıkartarak puan cetvelinin 6. sırasında kendine yer buldu. Haftayı yenilgiyle kapatan Diyarbekirspor ise 29 puanda kaldı.

Erzin Belediyespor, Silivri’den Puanla Döndü

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve maddi imkansızlıklar içerisinde kıvranan temsilcimiz Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Erzin Aka ve futbolcularının onurlu mücadelesi devam ediyor. Erzin temsilcisi, Silivri İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Silivrispor ile 1-1 berabere kalarak kentine 1 puan ile döndü. Yücel Büyük, Ertan Başdağ ile Kerem Kalkan’ın yönettiği karşılaşmada Silivrispor’un golünü 45+1. dakikada Halil Uysal, Erzin Belediyespor’un golünü de 66. dakikada Berkant Taşkıran attı.

Özellikle son 3 yıldan bu yana maddi açıdan yüzü hiç gülmeyen Erzin Belediyespor’da Teknik Direktör Ersin Aka ve onurlu bir mücadele veren talebelerinin haklarının nasıl ödeneceğini merak konusu olmaya devam ediyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here