“İşçimizin İşverenimizin ve Emekçimizin Daima Yanındayız”

0
19

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu OSB’de İşçi ve İşverenlerle Buluştu;
“İşçimizin İşverenimizin ve Emekçimizin Daima Yanındayız”

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, ekonominin ve üretimin kalbi İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrika ve tesislerinde işçi ve işverenleri ziyaret etti.

Akfil filtre, Yazıcı Demir Çelik fabrikası, Sarıseki Alan Bot Fabrikası, Odak Ambalaj Fabrikası ve FMS Form Metal Fabrikası, Eryas Olivin Fabrikasını beraberindeki heyet ile ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, sanayici ve sanayi tesislerinde çalışan işçilerle buluştu.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu; “Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Emek ve alın teri kutsaldır. Bu yönde çabamız ve gayretimiz tüm işçi kardeşlerimizin, ülkemizin ve halkımızın daha iyi yaşam koşullarını oluşturmaktır. İşçimizin ve emekçimizin daima yanındayız” diyerek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’yi desteklemelerini istedi.

OSB’deki ziyaretlere CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Belediye Meclis Üyesi Adayları,  geçmiş dönem İskenderun Organize Sanayi Bölge Başkanı Bülent Bozdoğan ve partililer eşlik etti.

“Ziyaretimiz Sadece Seçim Kampanyası Değil Aynı Zamanda Sanayimizin Önemine Dikkat Çekmektir”

Hatay ekonomisine çok büyük katkıları olan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü de ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, OSB yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı ve yönetim kurulu ile görüştü.

Ev sahipliğinden dolayı OSB yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı’ya memnuniyetini dile getiren İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu; “Sanayi kuruluşlarımız ülkemizin ve ülke ekonomisinin can damarıdır. İskenderun Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz ülke kalkınmasında lokomotif rol üstlenmektedir.

Hem üretim hem de bölgede yarattığınız istihdamdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Bu ziyaretler, sadece bir seçim kampanyası değil, aynı zamanda sizlerin sektördeki önemini ve katkılarınıza kamuoyunda dikkat çekmek için de bizlere bir fırsat sunuyor. Bölgemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarımızın sosyal sorumluluk adına bölgemize ve bölge insanımıza katkıları büyüktür” dedi.

OSB yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, Duduoğlu ve ekibini ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here