Büyükdere Mahalle Sakinleri Nazmi Ceylan’a Dert Yandı

0
31

“Bizleri Seçimlerde Hatırlayıp Hizmet Etmede Unutanlara Hesap Soracağız

İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan İskenderun’a bağlı Büyükdere Mahallesine ziyarette bulundu. Ceylan, mahalle sakinleri ve muhtarıyla toplantıda bir araya gelerek şikayet ve önerilerini dinledi. İskenderun Belediyesi’nden yeterli hizmeti alamamaktan yakınan mahalle sakinleri yol ve mahalle ihtiyaçlarının karşılanmamasından şikayetçi olurken; “Bizler ne yazık ki unutulduk, sahip çıkan yok. Sıkıntılarımızı dinleyen ve çözüm üreten yetkilileri maalesef göremedik” ifadelerini kullandılar.

Büyükdere mahallesini oy deposu olarak gören zihniyete bu sefer kanmayacaklarını deklare eden mahalle sakinleri; “Bizleri seçimlerde hatırlayıp hizmet etmede unutanlara hesap soracağız” dedi.

Ceylan; “Söz Veriyorum Bu Mahallemize Ayrı Yetkili Atayacağız”

Şikayetleri dinleyen İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; “Tüm şikayetlerinizi tek tek dinledim. Mahallenin tek anayolu var ve ne yazık ki asfaltı bile yok. Gezdim, inceledim gerçekten unutulmuş. Ama biz unutmayacağız, söz veriyorum. Şehir merkezine uzak olan tüm mahallelerimize sorumlu bir başkan yardımcısı atayacağız ve tüm sıkıntılarıyla bizzat ilgileneceğiz” açıklamasında bulundu.

Esentepe’ye Yerinde Dönüşüm Sözü

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan daha sonra Esentepe mahallesi sakinleriyle ev toplantısında bir araya gelerek çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

İskenderun’da imar sorunu yaşayan bölgelere ayrıca önem gösteren Nazmi Ceylan; “Bir çok mahallemizde bu sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Bir belediye vatandaşın imar sorununu çözemiyorsa neyi çözecek? Deprem yaşadık, evsiz kaldı insanlar Kentsel Dönüşüm planını yapamadılar ama söz veriyorum Yerinde Dönüşüm sorununu 5 yıl içinde hem Tepe Mahallelerinde hem de Beldelerde çözeceğim. Vatandaşlarımız mağdur olmadan devletimizin desteğiyle gerekli imar planları yapılacak, bundan kuşkunuz olmasın. Benim uzmanlık alanım İmar, Kentleşme, Yerinde Dönüşümdür” şeklinde konuştu.

“Uçarı Projelere Kimse Kanmıyor!”

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan bir çok mahalleyi gezdiğini ve göze hitap eden sıradan hizmetlerin dahi yerine getirilmediğini üzülerek gördüğünü ifade ederek; “İskenderunlu hemşerilerimiz konut istiyor. Devletimiz bir çok illerde bunu yaparken Belediye olarak neden uzun yıllar bu bölgemizin imar sorununu çözemiyor? Ben söyleyeyim, çünkü proje yapamıyorlar, uzlaşmacı olamıyorlar. Ama seçimlerde hayal satıyorlar, ‘Zaten buralar bize oy veriyor’ diyorlar.

Biz, İskenderun’da kağıt üzerinde ‘Burası bizim, şurası bizde’ şeklinde yapılan hesapları bozduk. Artık hiç bir bölgemizi oy deposu göremeyeceksiniz. İskenderun’da vatandaşlar artık icraat istiyor ve biz o icraatı yapacağız. Esentepe mahallesine söz veriyorum asfalt ile kaldırımla tepe mahallelerimizi geçiştirmeyeceğiz” açıklamasında bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here