İnteractlar Çocuklara Balon ve Bayrak Dağıttı

0
241

interact kutlama1Tüm yurt genelinde olduğu gibi kentimizde de dün kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, gün boyu renkli görüntülere sahne oldu.

Resmi törenin yanı sıra, bazı sivil toplum kuruluşları da gün içerisinde çeşitli etkinliklere imza attı. İskenderun İnteract Kulübü üyeleri de Atatürk Anıt Alanında açtıkları stantlarda çocuklara kırmızı-beyaz balonlar, Türk bayrakları dağıttılar. Çocukların yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte kulüp üyeleri ayrıca çocuklarını yüzlerini de boyadılar.

interact kutlama2

Yapılan etkinlik hakkında bir değerlendirmede bulunan İnteract Kulübü Başkanı Pelin Şahin, her yıl 23 Nisan’da çeşitli etkinlikler düzenlediklerini hatırlatarak; “Bu yıl da Atatürk Anıt Alanında stant açarak, çocukları sevindirmek adına, onlara balon ve bayrak dağıtıyoruz. Ayrıca yüz boyama da yaparak onların mutlu olmaları için çalışıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

interact kutlama3

Çanakkale Tırı da Sahildeydi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Çanakkale Tırı da sahilde Atatürk Anıtı arkasında konuşlandı. Çanakkale Savaşları döneminde kalan materyallerin sergilendiği tırı gezen vatandaşlar hayranlıklarını gizleyemedi.

interact kutlama4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here