“Ruh ve Beden Sağlığınız Her Şeyden Önemli”

0
64

kaymakam mesaj1Kaymakam Özyiğit, YGS’ye Girecek Öğrencilere Seslendi

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili öğrenci ve velilere yönelik yazılı bir mesaj yayınladı.

Sınava her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak girilmesi gerektiği konusunda öğrencilere uyarılarda bulunan Kaymakam Özyiğit; “Ruh ve beden sağlığınızın her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğunu unutmamalısınız. Sizler ve ailelerinizle birlikte bu sınavın heyecanını yaşıyoruz. Sınavın geleceğiniz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Öğrencileri sınava hazırlayan öğretmenlere emeklerinden ötürü teşekkür eden Kaymakam Özyiğit, ailelere de şöyle seslendi;

“Daha şimdiden sınavın sonucu ne olursa olsun; onların yanında olduğunuzu hissettirmeli ve moral vermelisiniz. Bu onların stresini azaltacağı gibi sınav sonucuna da olumlu etki gösterecektir. Sınav sonrasında da bugün olduğu gibi çocuklarınızdan sevginizi, desteğinizi esirgemeyiniz. Onlar sizin evladınız, gözbebeğiniz, canınızdan bir can. Sınavlar gelir geçer, ama anne-baba-çocuk ilişkisi hep devam eder. Lütfen bunu unutmayınız.”

Son olarak sınava girecek öğrencilere başarılar dileyen Kaymakam Özyiğit; “Hepimiz sizin için Türkiye’nin geleceği için varız. Sizi çok seviyor ve bu önemli sınavda hepinize başarılar diliyoruz. Unutmamak gerekir ki bu sınavda alacağınız sonuç ne olursa olsun hayat devam edecek. Lütfen moralinizi bozmayın ve çalışmaya devam edin” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here