“İktidar, Hatalarının Faturasını Vatandaşa Ödetmeye Çalışıyor”

0
163

cemil ugutmen8CHP Milletvekili Aday Adayı Cemil Ugutmen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı Ziyaret Etti

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Diş Hekimi Cemil Ugutmen, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ugutmen, Başkan Culha’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, başarılarının devamını diledi ve ‘Bilinmeyenleri ile Mustafa Kemal Atatürk’ adlı bir kitap hediye etti.

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde CHP’yi iktidara taşımak için herkesin kolektif bir çalışma içerisinde olması gerektiğini söyleyen Cemil Ugutmen; “Her karanlığın bir aydınlığı var. Ülkenin de CHP iktidarına ihtiyacı var” diyerek önemli bir mesaj verdi.

Yoğun tempoda geçen seçim sürecinin 7 Haziran’da CHP’nin başarısıyla tamamlanacağına inandığını da sözlerine ekleyen Ugutmen, “Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İktidar parti, iç ve dış politikada yaptığı hataların faturasını vatandaşa ödetmeye çalışıyor. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde halkın bu yanlışa dur diyeceğine, CHP’nin iktidara geleceğine ve halkın özlediği iktidara kavuşacağına yürekten inanıyorum” dedi.

“Genel Başkanımız Hassasiyetle Çalışıyor”

Türkiye’nin aydınlık geleceği için CHP’nin genel seçimlerde sandıktan en güçlü şekilde çıkacağını belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise; “Deneyimli, uzun yıllardır CHP’de siyaset yapan ve bölgede tanınan bir isimsiniz. Çıkmış olduğunuz yolda sizlere başarılar diliyorum. Bu yılki seçimde, 2011 genel seçimlerinden daha farklı bir siyasi konjonktür var. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu doğru listeleri belirlemek için ciddi bir çalışma içerisinde. Konuya da oldukça hâkim. STK’ların ve halkın sesine de kulak vereceğini düşünüyorum. Çünkü doğru ve sağlıklı bir liste partimizin başarıya ulaşmasında oldukça etkili olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here