İKEM Küçük Erkekler Basketbol Takımı Malatya Yolcusu

0
232

İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen küçük erkekler basketbol turnuvasında, önce İskenderun Şampiyonluğunu elde eden İKEM Koleji Küçük Erkekler Basketbol Takımı, daha sonra Hatay’da yapılan final maçında 2. olarak Malatya’da yapılacak olan bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

İKEM Koleji Küçük Erkekler Basketbol Takımı, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Koçu Haluk Kaynak yönetiminde 8 okulun 20–22 Mart’ta katılacağı Malatya Kapalı Spor Salonundaki basketbol bölge şampiyonasına katılacak.

İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Takımı Koçu Haluk Kaynak, sene başından beri öğrencilerimizle birlikte öncelikle İskenderun sonrada Hatay il müsabakalarına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve bu hazırlıkların sonucunda 20 – 22 Mart tarihleri arasında Malatya’daki okullar arası bölge şampiyonasına katılma hakkını elde ettiklerini belirtti. Kaynak, “Amacımız, bu şampiyonada ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edip, iyi bir dereceye kalarak Türkiye Finallerinde yer almaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here