Tek Düşünce Sivas 4 Eylül Maçı Olmalı!

0
52

Ligde sıkıntılı günler geçiren İskenderunspor 1967, deplasmanda oynadığı Adıyamanspor maçının arından kente dönerek bu hafta sonu oynayacağı Sivas 4 Eylül maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Adıyaman mağlubiyetinin arından morallerinin oldukça bozuk olduğu futbolcularla konuşan Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak; “Adıyaman maçını unutmamız lazım. Şimdi tek düşüncemiz Sivas 4 Eylül maçı olmalı” dedi.

İskenderunspor 1967 bu hafta sonu oynayacağı kritik maç için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pazartesi ve Salı günü olmak üzere ara vermeden antrenmanlarını sürdüren takımda moraller oldukça düşük. Bundan sonraki tüm maçlarını alması gereken İskenderunspor 1967 hafta sonuna kadar günde çift idman yaparak Sivas 4 Eylül maçına hazırlanacak.

Koşulsuz Taraftar Desteği

Pazar günü 5 Temmuz Stadında oynanacak olan maça tüm taraftarların koşulsuz gelmesi ve bu maçın taraftarların büyük desteğiyle alınması gerektiğini kaydeden Teknik Direktör Çolak; “Artık her maçtan 3 puan almamız gerekiyor. Takımımızın seri galibiyetler alması şart. Bunun içinde taraftar desteği oldukça önemli! Bu hafta içeride oynayacağımız maçı taraftarın desteği ile almamız gerekiyor. Mavi-Turunculu sporseverleri koşulsuz olarak stada davet ediyoruz” diye konuştu.

Adıyaman’da stadı bedava açan Adıyamanspor yetkilileri tüm taraftarları bu maça getirmeyi başarmış, taraftar baskısı da hakem tüm avantajları ev sahibi takımın lehine kullanmasına neden olmuştu. İskenderunspor 1967’de iki oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kalırken, hakeme itiraz eden oyuncusunu uyardığı için de Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak da tribüne gönderilmişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here