İKEM Koleji Bölge Şampiyonu!

0
228

Özel İKEM Koleji Anadolu Lisesi Genç Kız Basketbol takımı, Adana’da gerçekleştirilen Bölge Şampiyonasında 3’te 3 yaparak Bölge Şampiyonluğunu elde etti. Bölge Şampiyonu olan İkemliler şimdi de gözlerini Türkiye Şampiyonası Yarı Final karşılaşmalarına çevirdi.

İkem Kolejinin başarılı basketbolcuları Adana’daki şampiyonada önce Antalya Sınav Koleji’ni daha sonra Kahramanmaraş Beyza Kolejini, finalde de Mersin Çağ Kolejini mağlup ederek oldukça büyük bir başarıya imza attılar.

İkem Koleji olarak zor takımlarla mücadele ettiklerini ancak bu zor periyodu kayıpsız geçtiklerini kaydeden İkem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Hamit Duman; “Özel İKEM Koleji Anadolu Lisesi Genç Kız Basketbol takımımız, Adana’da yapılan Bölge Şampiyonası öncesinde zorlu bir kura çekmişti. Grubunda ilk karşılaşmasını iki sene önce Türkiye Finalinde karşılaştığı Antalya Sınav Koleji ile yapan takımımız maçı 67-30 gibi farklı skorla aldı. Takımımız, ikinci gün Kahramanmaraş Beyza Kolejini 60-50 yendi ve final eleme karşılaşmasında geçen senenin kulüpler Türkiye 2’cisi Mersin Çağ Kolejini 55-48’lik skorla eleyerek namaglûp Bölge Şampiyonu oldu. Şimdi sırada Türkiye Şampiyonası Yarı Final karşılaşmaları var. Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinin yeri ve zamanı önümüzdeki günlerde belli olacak” şeklinde görüşlerini açıkladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here