İkem Koleji Bir Kez Daha Şampiyon!

0
75

İkem Koleji Spor Kulübü, U-18 Genç Kızlar Kategorisinde bir kez daha şampiyonluğa uzandı. Geçtiğimiz hafta sonu İkem Koleji Sport Center’da Hatay Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan İkem’liler, rakibini yeterek Hatay Şampiyonluğunu elde etti.

2018-2019 Basketbol sezonunda, İkem Koleji Spor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu İkem Koleji Sport Center’da Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Hatay Şampiyonluğu mücadelesi için karşı karşıya geldi. Basketbol U-18 Genç Kızlar Kategorisinde yapılan mücadele sonucunda İkem Koleji Spor Kulübü bu senede Şampiyon olarak başarısını perçinledi.

Kıyasıya mücadelenin edildiği ve oldukça centilmence geçen karşılaşmada basketbol severler de tribünleri doldurdu.

Geçtiğimiz senelerin Türkiye finalisti İkem Koleji Spor Kulübü bu sene de ilimizi bu kategoride ülke çapında temsil edecek.

Elde edilen şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulunan İkem Koleji Koçu Hamit Duman; “Bu şampiyonluğun ardından sırada Liselerarası Genç Kızlar Basketbol Hatay Şampiyonluğu var. Bu kategoride de altıncı defa art arda Hatay şampiyonluğunu yakalamak isteyen İkem Koleji Anadolu Lisesi, bilindiği üzere geçtiğimiz senelerin Türkiye 3’cüsü olmuştur. Bu sene de hedefleri yüksek tutuyoruz ve iyi dereceler alacağımızı ümit ediyoruz. Bu başarı dolu yıllarda emeği geçen herkese başta sporcularımız olmak üzere teşekkür ederiz. Şampiyon İkem Koleji!” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here