İGC Yönetiminden Vali Doğan’a Ziyaret

0
32

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nin Rızkullah Terbiyeli Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı İskenderun çalışma ofisinde ziyaret etti. Vali Doğan Rızkullah Terbiyeli’ye hayırlı olması dileklerini ileterek başarılar diledi.

Vali Doğan, basın mensuplarıyla iletişime önem verdiğini ifade ederken, çeşitli konularda da basın mensubu ziyaretçilerine bilgiler verdi.

Vali Doğan; “Hatay Meclis eski binası yeniden restore edildi. İskenderun Adliyesi eski binasının da restorasyonu büyük bir oranda tamamlandı. Şimdi ödenek bekliyoruz. Madenli’deki Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi çalışmaları da tamamlanmak üzere” şeklinde konuştu.

Vali Doğan diğer çeşitli yatırımlarla ilgili bilgiler de verirken Arsuz-Samandağ yolunun kalan bölümünün HBB tarafından tamamlanması gerektiğini de ifade etti. İGC Başkanı Terbiyeli de şimdiki Kaymakamlık binasının da müze olmasını önerdi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunun Vali Rahmi Doğan’a gerçekleştirdiği nezaket ziyareti toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here